Περιγραφή

Το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και σαφώς καθορισμένες ιεραρχίες που ολοένα και χαλαρώνουν, με αποτέλεσμα λίγοι να κατέχουν «δια βίου θέσεις εργασίας». Σε αυτή την εποχή, είναι απαραίτητο να σας θυμάται κανείς για τους σωστούς λόγους, με άλλα λόγια να ξεχωρίσετε βασιζόμενοι σε μια ισχυρή προσωπική ταυτότητα.

«Η ταυτότητά σας είναι αυτό που οι άνθρωποι λένε για εσάς όταν εσείς δεν είστε παρών.»
Jeff Bezos, Ιδρυτής Amazon

Πώς θα χτίσετε την προσωπική σας ταυτότητα; Πώς θα ξεχωρίσετε; Πώς θα εδραιωθείτε;

Το βιβλίο «Χτίσε το όνομά σου: Αξιοποίησε το ταλέντο σου και ξεχώρισε» των συγγραφέων John Purkiss και David Rouston-Lee με την επιμέλεια του Κώστα Τζωρτζάκη, κάνει απολύτως ξεκάθαρα τα πάντα σχετικά με την προσωπική ταυτότητα και σας βοηθά να αναπτύξετε ένα ισχυρό προφίλ. Ένας χρήσιμος και πρακτικός οδηγός για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας – ποιος είστε, τι κάνετε καλύτερα, ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα, ώστε να χτίσετε την επαγγελματική ταυτότητα που θα μεταμορφώσει και θα απογειώσει την καριέρα σας.

Το «Χτίσε το Όνομά σου», μέσα από 23 κεφάλαια, μελέτες περίπτωσης και ασκήσεις, σας δείχνει με ποιο τρόπο θα:

Χαρακτηριστικά βιβλίου

Συγγραφείς John Purkiss και David Rouston-Lee
Επιμελητής Κώστας Τζωρτζάκης
ISBN 978-618-5131-05-0
Λιανική τιμή με ΦΠΑ 1̶8̶,̶0̶0̶ ̶€̶  16,20 €
Ημερομηνία Έκδοσης Σεπτέμβριος 2014
Σελίδες 344
Διάσταση / Εξώφυλλο 14 x 20 / Μαλακό
Πρωτότυπος τίτλος Brand You: Turn your Talents into a Winning Formula

Περιεχόμενα

Λήψη αρχείου

Απόσπασμα

Λήψη αρχείου

Συγγραφείς-Επιμελητής

John Purkiss

Ο John Purkiss σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Cambridge και είναι κάτοχος ΜΒΑ απ’ το INSEAD, απ’ όπου και βραβεύθηκε με το Henry Ford II. Έχοντας αφιερώσει τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στον τραπεζικό τομέα και στη συμβουλευτική μάνατζμεντ, έχει διατελέσει σύμβουλος σε πολλές κορυφαίες εταιρείες. Ο John ήταν συνέταιρος στην Heidrick & Struggles και πλέον είναι επικεφαλής του τμήματος ηγεσίας στη Veni Partners. Συμμετείχε στη συγγραφή του How to be Headhunted.

David Royston-Lee

Ο David Royston-Lee σπούδασε συμπεριφορικές επιστήμες στο Aston University και εργασιακή ψυχολογία στο Birkbeck College του Λονδίνου. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στην πρόσληψη προσωπικού, έγινε επικεφαλής της Διεύθυνσης Σταδιοδρομίας στην KPMG. Ο David, στη συνέχεια, εργάστηκε ως διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού στην Ogilvy & Mather. Υπήρξε διευθύνων σύμβουλος στην CAM Foundation πριν την ίδρυση της Partners in Flow. Είναι συγγραφέας του How to Win from the Start και του The Career Repair Kit.

Κώστας Τζωρτζάκης

Ο Κώστας Τζωρτζάκης είναι τ. Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά και τ. Λέκτορας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟ & ΕΕ). Εργάστηκε ως project manager στους οικονομικούς οργανισμούς Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) και Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ). Έχει διαχειριστεί σημαντικές θέσεις ευθύνης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ο συγγραφέας είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και έχει εκπονήσει μελέτες για λογαριασμό διαφόρων επιχειρήσεων κι οργανισμών. Επίσης, έχει συγγράψει αρκετά βιβλία επιχειρησιακού περιεχομένου και έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά αρκετά άρθρα σχετικά με το Management και Marketing.

Κριτικές

"Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι, απ' τους ασκούμενους μέχρι τα μέλη διοικητικών συμβουλίων."
Sanjay Shah, οικονομικός διευθυντής στην "The London CLinic"
"Για να επιτύχετε στο σημερινό περιβάλλον που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, πρέπει να γνωρίζετε τον εαυτό σας και να μπορείτε να γνωστοποιήσετε ευρύτερα την επαγγελματική σας ταυτότητα. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει τον τρόπο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα."
Gemma Greaves, διευθύντρια μάρκετινγκ στο "The Marketing Society"
"Πρωτότυπες ιδέες σε συνοπτική μορφή – το «Χτίσε το Όνομα σου (Brand You)» είναι ένα βιβλίο που εμπνέει."
BB Cooper, συνθέτης
"Eίναι ένα πολύ σημαντικό βιβλίο που σας βοηθά να ανακαλύψετε τη μοναδικότητά σας και τον τρόπο με τον οποίο αυτή συνεισφέρει στην ανθρωπότητα."
Nick Williams, συγγραφέας του "The Work You Were Born to Do" και συνιδρυτής του inspired-entrepreneur.com
"Το βιβλίο αυτό δεν προσδιορίζει μόνο τους λόγους για τους οποίους η οικοδόμηση της προσωπικής επαγγελματικής ταυτότητας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Εμπεριέχει επίσης άρτια δομημένες, διορατικές και πρακτικές προτάσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό."
Theresa Wise, ιδρύτρια του "T Wise Consulting"
"Το «Χτίσε το Όνομα σου (Brand You)» είναι ένα σπουδαίο βιβλίο το οποίο αντανακλά την εποχή όπου, για να ξεχωρίσει κανείς, χρειάζεται να έχει προσωπική επαγγελματική ταυτότητα. Εάν θέλετε να είστε η πρώτη επιλογή στη λίστα με τις επαγγελματικές επαφές των ανθρώπων, τότε διαβάστε το."
Peter Cook, συγγραφέας των "Sex, Leadership and Rock’n’Roll" και "Best Practice Creativity"
"Οι άνθρωποι δε σκέφτονται αρκετά την επιρροή που ασκούν στους άλλους και την άποψη που έχουν οι άλλοι γι’ αυτούς. Αυτό το βιβλίο σας δείχνει πώς θα επιβεβαιώσετε ότι η άποψη των ανθρώπων για εσάς ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα ασκείτε πολύ μεγαλύτερη επιρροή, η οποία θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα."
Amanda Alexander, συνέταιρος στο "Stork & May"
"Ένας ευχάριστος, διορατικός και πρακτικός οδηγός για το πώς θα διαχειριστείτε το πιο σημαντικό προϊόν σας– τον εαυτό σας! Απαραίτητο βοήθημα για όποιον θέλει να πετύχει."
Ranjan Singh, επιχειρηματίας στο διαδίκτυο, CEO του isango.com
"Ήμουν πολύ τυχερός που διάβασα αυτό το βιβλίο ακριβώς την εποχή που αναθεωρούσα την καριέρα μου. Αποδείχθηκε ανεκτίμητο."
Kevin Mannion, σύμβουλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης
"Είναι ένα απ’ τα πιο χρήσιμα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ. Η μοναδική του μεθοδολογία λειτουργεί αποτελεσματικά σε κάθε περιβάλλον – θα μεταμορφώσει το προφίλ οποιουδήποτε το διαβάσει και εφαρμόσει αυτά που λέει."
Kully Dhadda, διευθύντρια του "Flame Public Relations"
"Το βιβλίο «Χτίσε το Όνομα σου (Brand You)» είναι ευανάγνωστο και εύκολο να το αφομοιώσει κανείς. Μπόρεσα να βάλω σε εφαρμογή τις ιδέες του ευθύς αμέσως."
Naazi Marouf, οδοντίατρος
"Το βιβλίο «Χτίσε το Όνομα σου (Brand You)» με βοήθησε να κρατήσω την κατάλληλη στάση απέναντι στον Τύπο και στους χορηγούς. Αξιόλογο υλικό."
Dr Eben Upton, ιδρυτής του "The Raspberry Pi Foundation"

Επικοινωνία

undefined

www.rosili.gr • info@rosili.gr 
Έδρα: Εθνικής Αντιστάσεως 6, 15344, Γέρακας Αττικής • Τηλ. 210 6615050
Βιβλιοπωλείο: Μαυρομιχάλη 5, 10679, Αθήνα • Τηλ. 210 3387288