Περιγραφή

Γεννήστε λαμπρές ιδέες και πραγματοποιήστε τες

Είναι δύσκολο να επινοεί κάποιος ιδέες μόνος του και είναι ακόμα δυσκολότερο όταν καλείται να το πράξει στα πλαίσια μιας σύσκεψης ανταλλαγής ιδεών.

«Το βιβλίο των ιδεών» προσφέρει τα βασικά εργαλεία και σας προτείνει τις κατάλληλες ενέργειες για να αντιμετωπίζετε περίπλοκα ζητήματα, να χρησιμοποιείτε εμπνευσμένες τεχνικές για να γεννάτε έξυπνες ιδέες, καθώς και να υλοποιείτε αυτές τις ιδέες.

Το βιβλίο διακρίνεται σε πέντε μέρη:

  1. Προετοιμασία για τη γέννηση ιδεών
  2. Γέννηση αρχικών ιδεών
  3. Ανάπτυξη και κατανόηση ιδεών
  4. Αξιολόγηση των ιδεών
  5. Υλοποίηση των ιδεών

Πολλές συμβουλές βασίζονται στην οπτική έκφραση – ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να βγει μια σκέψη από το τέλμα του γραπτού λόγου. 

Κάθε ιδέα παρουσιάζεται σε μία ενότητα, επεξηγείται με απλό τρόπο και συνοδεύεται από μια σύντομη άσκηση, η οποία σας βοηθάει να εφαρμόσετε την ιδέα στη δική σας περίπτωση. 

Συγγραφέας Kevin Duncan
ISBN 978-618-5131-31-9
Λιανική τιμή με ΦΠΑ 12,20 €
Έτος έκδοσης 2017
Σελίδες 136
Διαστάσεις / Εξώφυλλο 12 x 18 / Σκληρό
Τίτλος Πρωτοτύπου The Ideas Book

Περιεχόμενα

Λήψη αρχείου

Απόσπασμα

Λήψη αρχείου

Συγγραφέας

undefined

Ο Kevin Duncan είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, ειδικός στο μάρκετινγκ, ομιλητής παρακίνησης και συγγραφέας. Για είκοσι χρόνια εργαζόταν στον χώρο της διαφήμισης και του άμεσου μάρκετινγκ, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζεται ως ανεξάρτητος ειδικός στη διευθέτηση προβλημάτων, παρέχοντας συμβουλές στις επιχειρήσεις για τη βελτίωσή τους.

Έπαινοι

«Η γέννηση σπουδαίων ιδεών είναι το νέο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σ’ έναν ψηφιακό κόσμο όπου τα πάντα είναι εφικτά. Οι συμπυκνωμένες τεχνικές του Kevin είναι πρακτικές και άμεσες, και απελευθερώνουν την κρυμμένη δημιουργικότητα.» 
Paul Davies, διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Microsoſt
«Έχει καταφέρει να συνοψίσει πολλά βασικά εργαλεία και ενέργειες που σας βοηθούν να έχετε καλές ιδέες.» 
Mark Earls, συγγραφέας του Herd και του I’ll Have What She’s Having
«Έχω εργαστεί πολλά χρόνια με ομάδες γύρω από την ανταλλαγή ιδεών, στη διδασκαλία νέων τεχνικών, καθώς και στον περιορισμό και στο φιλτράρισμα των ιδεών, ώστε να βρεθεί η καλύτερη. Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει το κάθε βήμα της διαδικασίας με πρακτικό τρόπο, παρέχει μια συνοπτική οπτική απεικόνιση και σαφείς οδηγίες για την κάθε τεχνική· έτσι γίνεται, τελικά, ένας έμπιστος οδηγός, τον οποίο έχετε συνέχεια στην τσέπη ή στην τσάντα σας.» 
Judy Goldberg, εκτελεστική διευθύντρια, Leadership & Organisation Development, Sony Pictures Entertainment
«Είναι ένα εξαιρετικό, συνοπτικό βιβλίο. Υπάρχουν σίγουρα πολλές προσεγγίσεις και πολλά μοντέλα με τα οποία προτίθεμαι να πειραματιστώ. Είναι αναζωογονητικό να διαβάζεις ένα βιβλίο που δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν μπορούν όλοι να παράγουν καλές ιδέες και ότι συχνά είναι προτιμότερο να προσπαθείς να αναπτύξεις ένα νέο σκεπτικό με συμβατικό, παρά με αντισυμβατικό, τρόπο!» 
Neil Duff y, γενικός διευθυντής, Interbrand
«Γεμάτο με πρακτικές και αποδεδειγμένα χρήσιμες τεχνικές για γέννηση ιδεών, σφυρηλατημένες μέσα από τριάντα χρόνια απαιτητικής πορείας.» 
Jonathan Harman, γενικός διευθυντής, ΜΜΕ, Royal Mail MarketReach
«Λίγοι έχουμε ευλογηθεί με το χάρισμα της δημιουργικότητας. Και ακόμα λιγότεροι ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε όταν μας ζητείται να σκεφτούμε μια καινούργια ιδέα. Αυτό το βιβλίο θα έπρεπε, πραγματικά, να έχει στο εξώφυλλο χαραγμένη τη φράση “ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ”. Θα σας κατευθύνει, απλά και αβίαστα, από το βήμα Α σ’ ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό. Και η διαδικασία θα είναι απολαυστική.» 
Paula Carter, διευθύντρια σχεδιασμού, Channel Four TV
«Αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα της εργασιακής ζωής, όπου, με κάποιον τρόπο, βλέπεις τον κόσμο σου από μια τελείως νέα σκοπιά, είναι απείρως πολυτιμότερα από τις πολλές ώρες που όλοι σπαταλάμε παλεύοντας με ασήμαντα μέιλ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει αλάνθαστη συνταγή για τη δημιουργία τέτοιων πολύτιμων στιγμών. Ωστόσο, βιβλία όπως αυτό αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες να το επιτύχετε.»
Rory Sutherland, αντιπρόεδρος, Ogilvy & Mather UK

 Επικοινωνία

undefined

www.rosili.gr • info@rosili.gr 
Έδρα: Εθνικής Αντιστάσεως 6, 15344, Γέρακας Αττικής • Τηλ. 210 6615050
Βιβλιοπωλείο: Μαυρομιχάλη 5, 10679, Αθήνα • Τηλ. 210 3387288