Περιγραφή

8 συνήθειες για να γίνετε πιο παραγωγικοί

Έχετε την τάση να χρονοτριβείτε; Αισθάνεστε αγχωμένοι; Έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας; Διαχειρίζεστε αντικρουόμενες προτεραιότητες και παράλληλες απαιτήσεις; Αλλάξτε 8 συνήθειες και γίνετε πιο παραγωγικός!

Η πίεση για μεγαλύτερη παραγωγικότητα που ασκείται σε όσους εργάζονται σε επιχειρήσεις είναι ένας εφιάλτης – τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στο σπίτι. Τώρα μπορεί να πάψει να σας προβληματίζει.

Το βιβλίο «Παραγωγικές συνήθειες: απλοί τρόποι για να γίνετε πιο παραγωγικοί» παρουσιάζει οκτώ συνήθειες οι οποίες μετατρέπουν την αναβλητικότητα σε παραγωγικότητα και το βάσανο του υπερβολικού φόρτου εργασίας στη χαρά της επίτευξης.

Το βιβλίο εστιάζει τόσο στη δημιουργία νέων συνηθειών όσο και στην αλλαγή των παλιών. Συγκεκριμένα:

  • περιγράφεται το πρόβλημα και παρουσιάζονται οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες που επιτρέπουν να αναπτυχθεί η συνήθεια,
  • αναλύεται ο τρόπος εφαρμογής των νέων συμπεριφορών,
  • εξηγούνται τα οφέλη της επίγνωσης των συνηθειών.

Το μυστικό της κάθε συνήθειας εξηγείται με έξυπνο τρόπο – το βιβλίο είναι γεμάτο με εύστοχες συμβουλές και ενδιαφέρουσες εικόνες. Διαβάζοντας το βιβλίο όχι μόνο θα γίνετε πιο παραγωγικός αλλά θα δημιουργήσετε μια καλύτερη σχέση με τις πληροφορίες. Το βιβλίο μπορεί να μεταμορφώσει τον τρόπο που εργάζεται και να βελτιώσει τη ζωή σας. 

Συγγραφέας Ben Elijah
ISBN 978-618-5131-29-6
Λιανική τιμή με ΦΠΑ 12,20 €
Έτος έκδοσης 2017
Σελίδες 162
Διαστάσεις / Εξώφυλλο 12 x 18 / Σκληρό
Τίτλος πρωτοτύπου The Productivity Habits

Περιεχόμενα

Λήψη αρχείου

Απόσπασμα

Λήψη αρχείου

Συγγραφέας

undefined

Ο Ben Elijah είναι επαγγελματικός σύμβουλος, ομιλητής και συγγραφέας. Έχει εργαστεί στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τεχνολογίας στον κόσμο. Αφού ξεπέρασε τα προβλήματα που περιγράφονται στο βιβλίο του, ξεκίνησε να βοηθάει μεμονωμένα άτομα και οργανισμούς να διαχειρίζονται καλύτερα τις αντικρουόμενες πληροφορίες σ’ έναν περίπλοκο κόσμο.

Έπαινοι

«Το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας προετοιμάσει για να υλοποιήσετε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Καθώς διάβαζα τις Παραγωγικές συνήθειες, συχνά διαπίστωνα, προς έκπληξή μου, ποιες από τις συνήθειές μου ήταν κακές και γιατί. Συνειδητοποίησα ότι πολλά πράγματα στα οποία αφιέρωνα πολύ χρόνο, και τα οποία με έκαναν να νιώθω ασφαλής, στην πραγματικότητα ήταν ψευτοδουλειές. Φυσικά, αντιλήφθηκα και πολλά άλλα. Οι Παραγωγικές συνήθειες συμβάλλουν στην επίγνωση της παραγωγικότητάς μας.» 
Clayton Glen, συνιδρυτής, ImaginativeHR
«Για τους περισσότερους, υπάρχει πληθώρα πληροφοριών, αλλά έλλειψη χρόνου για τη διαχείρισή τους.
»Η επαγγελματική μου ζωή κινδυνεύει να βρεθεί σε μόνιμη κρίση, υπό την κυριαρχία πάρα πολλών δεδομένων, τα οποία έχουν προκύψει από πάρα πολλές πηγές, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πάρα πολύ υλικό για διάβασμα.
Ωστόσο, επειδή εργάζομαι σε εταιρεία συμβουλευτικών και νομικών υπηρεσιών, ξέρω ότι πρέπει να μετράμε και να ζυγίζουμε τις λέξεις, καθώς και να λαμβάνουμε υπόψη και να αξιολογούμε σωστά τις απόψεις. Το πρόβλημα
είναι ότι αυτό το βουνό πληροφοριών κινείται σαν χιονοστιβάδα προς το μέρος μου και είναι σχεδόν αδύνατον να το διαχειριστώ μόνος μου.
»Ανακάλυψα, όμως, ένα βιβλίο γραμμένο από έναν άνθρωπο που κατανοεί τον τρόπο με τον οποίο το μυαλό μου οργανώνει τις πληροφορίες. Αυτό το βιβλίο λαμβάνει υπόψη τον πραγματικό τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε και, ακολουθώντας μια πρακτική προσέγγιση, μας βοηθάει να αποκτήσουμε καλύτερες συνήθειες διαχείρισης των πληροφοριών. Με απλά λόγια, αυτό
το βιβλίο σάς προσφέρει έναν μαγικό συνδυασμό πνευματικών, οργανωτικών και πρακτικών τεχνικών και εργαλείων.
»Με βοήθησε να εντοπίσω τις σημαντικότερες νιφάδες αυτής της χιονοστιβάδας, ενώ παράλληλα υπολόγιζα το ακριβές ύψος του βουνού.» 
Jim Odell, εταίρος, Kemp Little Consulting

 

Επικοινωνία

undefined

www.rosili.gr • info@rosili.gr 
Έδρα: Εθνικής Αντιστάσεως 6, 15344, Γέρακας Αττικής • Τηλ. 210 6615050
Βιβλιοπωλείο: Μαυρομιχάλη 5, 10679, Αθήνα • Τηλ. 210 3387288