Περιγραφή

Αισθάνεστε ότι η ζωή σας τρέχει πολύ γρήγορα και πασχίζετε να την προλάβετε; Ώρα να αρχίσετε να ζείτε τη στιγμή, αντί να βιάζεστε διαρκώς να την προσπεράσετε.

Αυτό που χρειάζεστε είναι καθαρό μυαλό. Όταν έχετε καθαρό μυαλό, είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και καινούριους τρόπους δράσης, αισθάνεστε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι, έχετε λιγότερο άγχος και απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή.

Με περισσότερες από 100 γρήγορες ασκήσεις, το βιβλίο
"Καθαρό Μυαλό Mindfulness" σας μαθαίνει:

Με αυτόν τον οδηγό, πάντοτε στην τσέπη ή στην τσάντα σας, θα μπορέσετε να κάνετε την καθαρή σκέψη συνήθεια, ώστε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη ζωή στην καθημερινότητα, στην εργασία, στο σώμα και στο πνεύμα, στις σχέσεις, στη διατροφή. Θα γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας! 

 Να μαθαίνεις από το χθες, να ζεις για το σήμερα, να ελπίζεις για το αύριο. 
Albert Einstein
Χαρακτηριστικά βιβλίου
Συγγραφέας Gill Hasson 
ISBN 978-618-5131-25-8
Λιανική τιμή με ΦΠΑ 9̶,̶8̶9̶ ̶€̶  8,90 €
Έτος Έκδοσης 2016  
Σελίδες 132
Διάσταση / Εξώφυλλο 12 x 17 /  Μαλακό
Πρωτότυπος Τίτλος Mindfulness Pocketbook: Little exercises for a calmer life

Περιεχόμενα

Λήψη αρχείου

Απόσπασμα

Λήψη αρχείου

Συγγραφέας

undefined

Η Gill Hasson είναι δασκάλα, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας. Έχει εμπειρία 20 ετών στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Είναι ειδική στους τομείς της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, των δεξιοτήτων επικοινωνίας, της κατηγορηματικότητας και της ανθεκτικότητας της ψυχής.

 Η Gill εργάζεται ως δασκάλα και εκπαιδεύτρια σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, καθώς και στον δημόσιο τομέα.

Το έργο της Mindfulness and Emotional Intelligence έγινε παγκόσμιο best seller. Έχει γράψει και άλλα βιβλία σχετικά με την αντιμετώπιση δύσκολων ανθρώπων, τη δύναμη της ψυχής, τις δεξιότητες επικοινωνίας και την κατηγορηματικότητα.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το κίνητρο της Gill είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους, να ζήσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο τρόπο.

Επικοινωνία

undefined

www.rosili.gr • info@rosili.gr 
Έδρα: Εθνικής Αντιστάσεως 6, 15344, Γέρακας Αττικής • Τηλ. 210 6615050
Βιβλιοπωλείο: Μαυρομιχάλη 5, 10679, Αθήνα • Τηλ. 210 3387288