Περιγραφή

undefined

«Δεν υπόσχομαι ότι αυτό το βιβλίο θα δώσει εύκολες απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Για να βρείτε τις απαντήσεις χρειάζεται δουλειά. Εμένα μου πήρε δεκαετίες. Ήταν όμως μια από τις πιο σημαντικές προσπάθειες της ζωής μου. Ελπίζω οι θεωρίες του βιβλίου αυτού να σας βοηθήσουν καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας, ώστε στο τέλος να μπορέσετε κι εσείς να έχετε Ζωή με αποτέλεσμα.» 
Clayton M. Christensen

Ένας εκ των κορυφαίων διανοητών του κόσμου, ο Clayton M. Christensen, μας χαρίζει, σύμφωνα με το Forbes, ένα από τα σημαντικότερα βιβλία προσωπικής φιλοσοφίας του 21ου αιώνα.

Το best seller των New York Times, "Ζωή με αποτέλεσμα: Εξισορρόπηση εργασιακής και προσωπικής ζωής" κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Rosili προκειμένου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και σοφίας για μια ευτυχισμένη ζωή. Βασισμένο σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Harvard Business School και σε ορισμένα άλλα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και έχοντας δοκιμαστεί ενδελεχώς σε οργανισμούς όλων των επιπέδων σε όλο τον πλανήτη, αυτό το αντισυμβατικό βιβλίο προσφέρει "θεωρίες", οι οποίες βασίζονται στη βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης προσπάθειας - τι είναι αυτό που προκαλεί κάτι να συμβεί και γιατί.

Χωρίς μια θεωρία, μια στρατηγική, είναι σαν να ταξιδεύουμε στη θάλασσα χωρίς πυξίδα. Μια καλή θεωρία, όμως, μπορεί να μας βοηθήσει να προσανατολιστούμε και να βρούμε το δρόμο για σωστές αποφάσεις, όχι μόνο στον επιχειρηματικό τομέα αλλά και στη ζωή γενικότερα. Το βιβλίο αυτό προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής. Στέκεται πολύτιμος σύμμαχος στην αναζήτηση της ευτυχίας στη σταδιοδρομία και στις σχέσεις μας και πολύτιμος οδηγός στην επίτευξη μιας Ζωής με αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά

 

Συγγραφείς Christensen M. Clayton, Allworth James, Dillon Karen
ISBN 978-960-7745-35-4
Λιανική τιμή με ΦΠΑ 1̶6̶,̶6̶1̶ ̶€̶ 14,95 €
Έτος Έκδοσης 2014
Σελίδες 224
Διάσταση / Εξώφυλλο 14 x 20,5 / Μαλακό
Πρωτότυπος Τίτλος How Will You Measure Your Life

Περιεχόμενα

Λήψη αρχείου

Απόσπασμα

Λήψη αρχείου

Συγγραφείς

undefined

CLAYTON M. CHRISTENSEN

Ο Clayton M. Christensen (δεξιά) είναι καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος «Kim B. Clark» στο πανεπιστήμιο του Harvard Business School, συγγραφέας επτά βιβλίων, πέντε φορές κάτοχος του Βραβείου McKinsey για το καλύτερο άρθρο στο περιοδικό Harvard Business Review και συνιδρυτής τεσσάρων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης και της εταιρείας παροχής συμβουλών καινοτομίας Innosight. To 2011 του απονεμήθηκε ο τίτλος του κορυφαίου στοχαστή στον κλάδο των επιχειρήσεων, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στη διετή κατάταξη του Thinkers50.

JAMES ALLWORTH

Ο James Allworth, αυστραλιανής καταγωγής (αριστερά), είναι απόφοιτος του Harvard Business School, όπου του απονεμήθηκε ο τίτλος του Baker Scholar, και του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας. Έχει εργαστεί στην εταιρεία Booz & Company και στην Apple.

KAREN DILLON

Η Karen Dillon (κέντρο) ήταν συντάκτρια στο Harvard Business Review μέχρι το 2011. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Cornell και της Σχολής Δημοσιογραφίας Medill του Πανεπιστημίου Northwestern. To 2011 αναγνωρίστηκε ως μια από τις πιο χαρισματικές και δυναμικές γυναίκες του κόσμου και της απενεμήθη το βραβείο του παγκόσμιου οργανισμού Ashoka.

Κριτικές

«Ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία προσωπικής φιλοσοφίας του 21ου αιώνα.»
undefined
«Ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2012.»
undefined
«Αρκετά ενδιαφέρουσα και έντονα αποκαλυπτική δουλειά με πρακτικά μαθήματα από τις επιχειρήσεις… τα οποία μετατρέπονται σε βαθιά προσωπική σοφία.»
undefinedundefined
«Στόχος είναι να δώσει στους αναγνώστες τα εργαλεία για να χαράξουν τη δική τους πορεία, αντί να ακολουθήσουν παθητικά εντολές για το πώς να βελτιωθούν.»
undefined
«Το νέο βιβλίο του Clayton Christensen μπορεί να καθοδηγήσει τις αποφάσεις των νέων ανθρώπων και να κατευθύνει την ηθική πυξίδα τους, καθώς ξεκινούν το ταξίδι της ζωής τους.»
undefined
«Προσφέρει μια ισχυρή αρχή που πραγματικά εφαρμόζεται τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή.»
undefined
«Ο Clay Christensen είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον κόσμο των επιχειρήσεων. Στο βιβλίο "Ζωή με αποτέλεσμα: εξισορρόπηση εργασιακής και προσωπικής ζωής", ο ίδιος και οι συνεργάτες του, James Allworth και Karen Dillon διερευνούν τι σημαίνει να έχει κανείς μια ικανοποιητική καριέρα και διαπιστώνουν ότι αυτό είναι μία διαδικασία τόσο εστιασμένη όσο και ανοικτή.»
undefined
«Η εφαρμογή των εννοιών του μάνατζμεντ στην προσωπική ζωή ενός ατόμου μπορεί να ακούγεται περίεργη, αλλά οι συσχετισμοί που γίνονται από τον Christensen και τους άλλους συγγραφείς είναι αποκαλυπτικοί και βαθιοί. Το βιβλίο εξηγεί πώς οι εταιρείες και οι ιδιώτες πρέπει να ελέγχουν τις υποθέσεις πριν από τη λήψη των μεγάλων αποφάσεων.»
undefined

Επικοινωνία

undefined

www.rosili.gr • info@rosili.gr 
Έδρα: Εθνικής Αντιστάσεως 6, 15344, Γέρακας Αττικής • Τηλ. 210 6615050
Βιβλιοπωλείο: Μαυρομιχάλη 5, 10679, Αθήνα • Τηλ. 210 3387288